K+V | Betrokken en ambitieuze kandidaten klaar om aan de slag te gaan (2024)

Kracht van de mensDe sterkste match Oog voor verschillen
Ander perspectiefNieuwe mogelijkheden Altijd maatschappelijk betrokken

MIJN K+V

Vertel ons wie je bent

K+V | Betrokken en ambitieuze kandidaten klaar om aan de slag te gaan (1)

K+V | Betrokken en ambitieuze kandidaten klaar om aan de slag te gaan (2)

Sta je al ingeschreven? Update je CV hier

Inschrijven bij K+V? Klik hier om je aan te melden

KV Interim Management (een podcast voor én door interim managers)

In onze podcast-serie KV Interim Management gaan we in gesprek met interim managers in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang en de (lokale) overheid. We spreken met hen over datgene waar zij tegenaan lopen in hun werk. Hoe kom je bijvoorbeeld aan je opdrachten? Hoe ga je om met een opdrachtgever die onderdeel blijkt van het probleem? En hoe zorg je ervoor dat je duurzaam resultaat boekt? Dit en meer komt ter tafel tijdens onze gesprekken.

Ben je een leergierige interim manager en hoor je graag hoe je collega’s te werk gaan? Dan is dit dé podcast-serie om te beluisteren. Iedere drie weken publiceren we een nieuwe aflevering.

#1 Starten als interim manager
In de eerste aflevering van KV Interim Management bespreken we het onderwerp: starten als interim manager. Wat zijn de valkuilen voor een starter? Waarom zou je de keuze maken om te gaan interimmen? En hoe pak je dat aan?

We spreken twee ervaren interim managers om dit onderwerp te ontleden: BarryPopma en Ronald Visser. Samen reflecteren we op hun interim loopbaan en kijken we naar de lessen die zij hebben geleerd. Wat maakt het interimschap mooi en wat is de keerzijde? Je hoort het allemaal in de eerste aflevering van de podcast KV Interim Management

Testimonials kandidaten

Grote betrokkenheid bij de mens, dat typeert K+V. Maar liever laten we anderen vertellen wat K+V kenmerkt binnen de wereld van werving en selectie, interim management en executive search. Dus we vroegen het onze kandidaten!

"K+V maakt de slogan waar: Het gaat om mensen. Het is goed om te ervaren dat het klopt wat er wordt gezegd."

"Ik ben zeer positief over de procedure. De begeleiding, de communicatie, uitleg, de inhoud en de (snelle) terugkoppeling. Kortom ik kijk zeer positief terug op deze procedure."

"Prettige cultuur, fijne mensen om mee te werken."

"Helga heeft de moeite genomen om nog feedback te geven op mijn inbreng en de weging om mij niet te benoemen. Dat was echt TOP. Dank daarvoor."

"Ik waardeer K+V omdat zij een goede balans weten te vinden tussen de vertegenwoordiging van opdrachtgever én kandidaat. Ik heb mij als kandidaat, inmiddels bij meerdere opdrachten, telkens ook goed vertegenwoordigd gevoeld door K+V. Dit is geen vanzelfsprekendheid. Maar als het gebeurt is dat wel een prettige ervaring."

"Blijf de zorg voor de mens centraal stellen in de procedures, dat is jullie kracht."

"Ik heb jullie organisatie als zeer open, vriendelijk en adequaat ervaren."

"Met name de tijd en mogelijkheid voor een persoonlijk profiel en de bespreking daarvan heb ik als uitermate prettig, stimulerend en inspirerend ervaren. Het heeft mij echt verder geholpen om zaken scherper te krijgen."

"De oprechte interesse vanuit Frank als adviseur was erg goed en ook eerlijk. Daar heb je als kandidaat wat aan. Je kunt er wat mee."

"K+V gaat ook nog samen met mij als kandidaat een vervolg geven nadat ik begonnen ben in de functie. Dat vind ik heel positief en nuttig."

"Prettig contact, laagdrempelig en je wordt steeds op de hoogte gehouden."

"Uitermate plezierige en deskundige begeleiding door Emile Douma."

Previous

Next

Opdrachtgevers waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een

8.5

Kandidaten beoordelen onze procedures gemiddeld met een

8.5

Aantal vervulde werving- en selectieprocedures

2115

Aantal vervulde interim management opdrachten

1664

Trainingen en ontwikkelingen

Wij vinden het belangrijk om in jezelf te investeren en jezelf te blijven ontwikkelen. Daarom organiseren wij regelmatige workshops, intervisies en trainingen. In onze workshops focussen we op hoe we jouw kwaliteiten laten doorklinken in jouw persoonlijk profiel. We zetten jouw verhaal kort en krachtig neer met oog op de toekomst. Tijdens maandelijkse intervisiebijeenkomsten delen we in kleine groepen en onder begeleiding van externe coaches ervaringen en sparren we over de weerstand waar jij tegenaan loopt. Voor managers die toe zijn aan een volgende stap, bieden wij een maatwerk programma: Executive Next Step. Bij Agenda kan je ons actuele aanbod bekijken en je inschrijven.

Previous

Next

Nieuwste vacatures en opdrachten
WERK MET KARAKTER

K+V | Betrokken en ambitieuze kandidaten klaar om aan de slag te gaan (3)

Manager Zorgvastgoed

[vast]

Sliedrecht

K+V | Betrokken en ambitieuze kandidaten klaar om aan de slag te gaan (4)

Strategisch & hands-on met hart en ziel, aanpakker

Ben jij die strategisch & hands-on Zorgvastgoedmanager met hart en ziel? Die aanpakker die strategie en executie kan combineren?

Lees meer

K+V | Betrokken en ambitieuze kandidaten klaar om aan de slag te gaan (5)

Manager

[vast]

‘s Hertogenbosch

K+V | Betrokken en ambitieuze kandidaten klaar om aan de slag te gaan (6)

Een gedreven professional met een sterke persoonlijkheid en lef

Gedreven manager met aandacht voor teams.

Lees meer

K+V | Betrokken en ambitieuze kandidaten klaar om aan de slag te gaan (7)

[vast]

Arnhem

K+V | Betrokken en ambitieuze kandidaten klaar om aan de slag te gaan (8)

Professionele Passievolle Verbinder

We zijn op zoek naar enthousiaste en resultaatgerichte mensen die een passie hebben voor sport en bewegen, met een talent voor verbinden en bemiddelen. Je wilt een actieve rol spelen in het creëren van sportmogelijkheden voor kinderen met een fysieke beperking of chronische aandoening. Het maakt je blij om een bijdrage te leveren aan hun groei en ontwikkeling.

Lees meer

K+V | Betrokken en ambitieuze kandidaten klaar om aan de slag te gaan (9)

Onafhankelijk Voorzitter CCR

[vast]

Gouda

K+V | Betrokken en ambitieuze kandidaten klaar om aan de slag te gaan (10)

Verbinder met affiniteit met de doelstellingen van de organisatie en het cliëntenbelang

Ben jij die verbinder met affiniteit met de doelstellingen van de organisatie in het algemeen en het cliëntenbelang in het bijzonder?

Lees meer

K+V | Betrokken en ambitieuze kandidaten klaar om aan de slag te gaan (11)

NAAR ALLE VACATURES EN OPDRACHTEN >>

ACTUEEL
BLIJF OP DE HOOGTE

K+V | Betrokken en ambitieuze kandidaten klaar om aan de slag te gaan (12)

K+V | Betrokken en ambitieuze kandidaten klaar om aan de slag te gaan (13)

Solliciteren en selecteren anno nu: kopen op de groei

Ouders onder ons herkennen vast het dilemma: koop je kleding voor je kind precies passend, of koop je op de groei, zodat ze er niet binnen twee maanden al zijn uitgegroeid? Zelf herinner ik uit mijn jeugd dat bij het passen mijn broeken langer mochten zijn dan strikt nodig; met een omslag of extra zoom kon ik ze langer dragen! Kopen op de groei; ik weet niet beter, het was toen heel gewoon.Kijkend naar de arbeidsmarkt denk ik steeds vaker: kopen op de groei, zouden we die benadering ook niet meer moeten hanteren aan sollicitatietafels?! Voor werkgevers staat selecteren op passendheid namelijk sterk onder druk door de beperkte beschikbaarheid van personeel. Dat hoeft geen ramp te zijn. Wanneer beide partijen ervoor kiezen om te kopen op de groei, biedt het juist mooie kansen.

Lees door >>

K+V | Betrokken en ambitieuze kandidaten klaar om aan de slag te gaan (14)

Hoe kom je daar nu toch bij?

“Ik zie deze persoon niet zitten. Geen boegbeeld, niet voldoende financieel onderlegd, de wethouder ziet deze persoon niet zitten en hij heeft geen transitie ervaring”. Dit is het commentaar van een lid van het managementteam van de opdrachtgever als hij eindelijk aan de beurt is na de positieve en constructieve reacties van collegae over kandidaat nummer drie. Het proces ging prima, tot hier.

Lees door >>

K+V | Betrokken en ambitieuze kandidaten klaar om aan de slag te gaan (15)

Wat mooi, weer een tevreden klant!

Een restaurant zoeken? Even googelen en de reviews lezen. Nieuwe fiets, vakantiehuisje? Reviews lezen. Ik geef toe, ik doe het eigenlijk altijd. Check zelfs nog even of het echte reviews zijn. Toen we bij K+V acht jaar geleden uitgekeken waren op onze nuttige maar toch wel achterhaalde ISO certificering (onze processen zijn echt op orde anders kunnen we niet werken) zochten we iets nieuws. Met onze partner Magis Marketing Research ontwikkelden we onze eerste review. Dankzij de inzichten die jullie als klanten ons in al die jaren hebben gegeven hebben wij onszelf verder kunnen verbeteren.

Lees door >>

NAAR ALLE BERICHTEN >>

AGENDA
JE BENT WELKOM

K+V | Betrokken en ambitieuze kandidaten klaar om aan de slag te gaan (16)

4juniTraining ‘Persoonlijk profiel’ voor (interim) managers 9:30 - 17:00 K+V Veenendaal2juliTraining ‘Persoonlijk profiel’ voor (interim) managers 9:30 - 17:00 K+V Veenendaal8oktoberTraining ‘Persoonlijk profiel’ voor (interim) managers 9:30 - 17:00 K+V Veenendaal

NAAR ALLE AGENDA ITEMS >>

K+V | Betrokken en ambitieuze kandidaten klaar om aan de slag te gaan (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Neely Ledner

Last Updated:

Views: 6106

Rating: 4.1 / 5 (62 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Neely Ledner

Birthday: 1998-06-09

Address: 443 Barrows Terrace, New Jodyberg, CO 57462-5329

Phone: +2433516856029

Job: Central Legal Facilitator

Hobby: Backpacking, Jogging, Magic, Driving, Macrame, Embroidery, Foraging

Introduction: My name is Neely Ledner, I am a bright, determined, beautiful, adventurous, adventurous, spotless, calm person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.